Kiljavan remontti valmis

Urlus
alakämppä3
alakämppä2

Alakämpän uuden tilan valmistuminen päätti syksystä 2012 käynnissä olleen Kiljavan leiri- ja kurssikeskuksen remontin.

Vuosi sitten alkanut Kiljavan alakämpän ja saniteettitilojen remontti koski vessa- ja suihkurakennusta, alakämpän keittiötä sekä teknisiä tiloja, jotka oli remontoitava huonon kuntonsa ja viranomaismääräysten vuoksi. Muutostöiden myötä alakämpän vanhan keittiön tilalle syntyi kokoustilaa, joka soveltuu myös pienemmän porukan majoituskäyttöön.

Alakämpän uusi tila on nimeltään Urlus

Kiljavan alakämppä otettiin juhlallisuuksien saattelemana käyttöön 23.9.2013. Paikalla oli Pääkaupunkiseudun Partiolaisten toimivan johdon lisäksi Urlus-Säätiön edustajia sekä Helsingin Partiopoikain Kannatusyhdistyksen, Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön ja Kai, Eeva ja Aarne Vähäkallion Muistosäätiön edustajat.

Partiotoimintaa jo pitkään tukenut Urlus-Säätiö on tukenut rahallisesti alakämpän remontoimista paremmin soveltuvaksi kokous-, koulutus- ja majoituskäyttöön.

Kiljavan Uusi Sani

Kiljavan uusi saniteetti- ja keittiörakennus otettiin käyttöön 22.5.2013. Uusi Sani on ollut Leirikesä ry:n kesäleirien käytössä koko kesäkauden ja siitä on saatu paljon positiivista palautetta. Kuvia rakennushankkeen eri vaiheista löytyy Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ry:n intrasta.