Kiinteistövastaavan näppäimiltä I/2015

Tervehdys kaikille partiokämppien käyttäjille. Nimeni on Martti Immonen ja olen toiminut Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön kiinteistövastaavana kohta vuoden ajan.

Kulunut vuosi on ollut minulle valtavan opettelun aikaa, sen lisäksi, että olen pyrkinyt saamaan kiinteistöjä hallittuun kunnon kohenemiseen, on minun pitänyt opetella täysin uusi maailma, Partio, termeineen ja tarpeineen. Ennen tätä työpaikkaa minulla kun ei ollut mitään kosketusta partiolaisten maailmaan tai partiokämppiin.

Työskentely kanssanne on aivan upeaa eikä ole vielä vastaan tullut toista yhtä mahtavaa työmaata kuin metsän siimeksessä odottava partiokämppä.

Varustevajeiden ja puuttuvien keittiötavaroiden syystä ja osittain myös varustetason määrän ja kunnon suurista vaihteluista johtuen olen päättänyt selvittää kämpillä tarvittavan keittiövälineiden ja muun varustuksen minimitason.

Pyydänkin teiltä kaikilta käyttäjiltä kommentteja siitä, mitä teidän mielestänne partiokämpällä tulisi olla ja toisaalta mikä siellä on turhaa? Millaisia keittiövälineitä toivot löytäväsi perusruoan valmistamiseen? Millaiset siivousvälineet ja pesuaineet ovat mielestäsi käytännöllisimmät ja parhaat? Onko sinulla muita ajatuksia siitä, kuinka partiokämppiä voisi kehittää nykyistä paremmiksi?

Laita ehdotuksesi sähköpostilla minulle, kirjoita osoitekenttään KIINTEISTÖKEHITYS ja varsinaiseen viestiin mielellään se kämppä, mikä mielessäsi oli, jos ehdotuksesi koskee vain yhtä kämppää.

 

parhain terveisin,

 

Martti Immonen

Kiinteistövastaava

Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö

martti.immonen@partio.fi