Lippukunnan kämppä Partiokämpät.fi -sivuille?

Onko lippukunnallanne valtavan hieno kämppä, mutta valitettavan vähän omaa käyttöä. Olisitteko kiinnostuneita mainostamaan omaa kämppäänne muiden lippukuntien vuokrattavaksi www.partiokämpät.fi -sivustolla? Nyt siihen olisi mahdollisuus; sivustolla oleva alasivu ”Aluejärjestöt” on päätetty muuttaa sellaiseksi, että sinne saavat kaikki halukkaat lippukunnat oman kämppänsä näkyviin. Otsikko tulee myös muuttumaan samalla muotoon ”Lippukuntakämpät”.

Sivuille saatte 1-5 kuvaa kämpästänne ja perustiedot seuraavasti:

Tyyppi: Noin yhden rivin mittainen peruskuvaus kämpän tyylistä ja kapasiteetista

Varustus: Muutamalla rivillä lämmityksestä, takasta, saunasta, juomavedestä, jätehuollosta ja muista perusjutuista

Sijainti: Perussijainti, esim Espoon Nuuksiossa Pulipuli-järven rannalla, voi olla myös osoite.

Varaus: Linkki omille kotisivuillenne, jossa yhteystiedot ja muut ohjeet varaukseen

Sivuille ETTE SAA näkyviin hintaa, puhelinnumeroa tai sähköpostiosoitetta, vain linkin omille sivuillenne, jossa voitte muokata itse tietoja. Partiokämpät-sivustolle kerätään pääkaupunkiseutulaisten lippukuntien kämpistä vain staattiset perustiedot. Muuttuvat tiedot (kämpän varaustiedot, kämppäisännän yhteystiedot, hinta, tarkemmat varusteet) löytyvät sitten teidän omilta sivuilta.

Mikäli tämä markkinointikanava kiinnostaa, olkaa yhteydessä Pääkaupunkiseudun Partiosäätiön kiinteistövastaavaan.