Piirille uusi kämppä – Peurantupa Nummelassa

Pääkaupunkiseudun partiosäätiö sai viime vuonna lahjoituksena Helsingin Metsänpojilta Peurantupa-nimisen kämpän Vihdin Nummelasta. Tontin koko on noin 7,5 hehtaaria ja siihen liittyy myös rantakaistale Vähä Myllylammsta. Kämpän keittiö kunnostettiin 2014 ja nyt tontille ollaan parhaillaan pystyttämässä saunaa. Kämppä on sähköistetty, keittössä on myös puilla lämmitettävä liesi. Vesi saadaan kämpälle kaivosta kantamalla ja pihapiirissä on kompostoiva käymälä.

Uuden saunan pitäisi olla valmis huhtikuun aikana ja kämppä alueineen on tarkoitus ottaa lippukuntien käyttöön kesän alussa. Avaamisesta tiedotetaan lippukunnille täällä sivustolla ja muillakin tiedotuskanavilla. Alue ei tule olemaan lopullisessa muodossaan siinä vaiheessa, kun se otetaan käyttöön, vaan sen kehittämistä jatketaan edelleen.

Seuratkaa tilannetta ja ottakaa kämppä aktiiviseen käyttöön.