VUODEN 2016 KÄMPPÄVUOROT VARATAAN NYT

Piirin kämppien 2016 ennakkovaraus alkaa 8.10. sähköisesti. Erillistä varauslomaketta ei enää lähetetä lippukuntiin, vaan kämppävuoroanomukset koko vuodelle 2016 tehdään 30.11. mennessä suoraan varauskalenteriin. Jos sinulla ei ole vielä tunnuksia järjestelmään, tee ne nyt osoitteessa http://varaus.partiokampat.fi/

Ennakkovarausvaiheessa kullekin vuorolle voi tehdä useampikin lippukunta varauksen. Älä siis jätä varaamatta, vaikka siinä olisi jo alustava varaus. Me vahvistamme kaikkien varaajien kesken vuoron saajan. Voit myös tehdä monta varausta eri ajanjaksoille ja kohteisiin. Kalenterissa on jo vahvistetuksi merkittyjä vuoroja (piirin tapahtumat), niihin lippukunta ei voi enää tehdä varausta.

Tietoa jaetuista vuoroista ei lähetetä erikseen lippukuntiin, vaan varausjärjestelmä lähettää ilmoituksen vuoron hyväksymisestä tai peruutuksesta (=hylkäämisestä) varaajan sähköpostiin.

Lisätietoa piirin kämpistä ja leirialueista löytyy osoitteesta http://www.partiokampat.fi/

Tammi- ja helmikuun varaukset vahvistetaan jo marraskuun alussa 31.10. mukaisen varaustilanteen perusteella. Näin lippukunnat, jotka haluavat vuoroja alkuvuodelle voivat jatkaa leirien suunnittelua.

Jos varaus tehdään 31.10. jälkeen, käsitellään se vasta joulukuussa muiden varausten yhteydessä.

Koko varauskalenteri suljetaan joulukuun ajaksi varausten käsittelemistä varten ja avataan jälleen vuoden vaihteessa normaaliin käyttöön, jolloin vapaaksi jääneet vuorot ovat kaikkien varattavissa.

Päivämäärät:

Kalenteri avataan vuodelle 2016                                                8.10.2015

Tammi- ja helmikuun vuorot vahvistetaan                                5.11.2015

Kalenteri sulkeutuu                                                                      30.11.2015

Vuorot vahvistetaan lippukunnille                                              Joulukuu 2015

Kalenteri avautuu jälleen vapaaseen varaukseen                  4.1.2016