Kiinteistövastaavan näppäimiltä II/2015

Alkaa olla aika kiittää teitä kaikkia kämppien käyttäjiä kuluneesta vuodesta ja ilmoittaa tulevan vuoden 2016 kämppävuorot pääkaupunkiseutulaisten lippukuntien osalta vahvistetuiksi. Seuraavan kerran vuoroja käsitellään vasta Tammikuussa 2016. Varauksia voit kuitenkin tehdä järjestelmään koko ajan.

Muutama uudistus on tulossa tulevan vuoden aikana ja osittain jo nyt 2015 puolellakin. Suurimpia näistä ovat Kiljavan Kassun jo käynnissä oleva remontti, joka valmistuu aikataulun mukaan jo ennen kesää sekä Kavalahden uudisrakennus, jonka työt ovat myös jo käynnistyneet. Näiden lisäksi otamme käyttöön sähköisen huoltokirjan, jonne jatkossa kämppien käyttäjät itse kirjaavat ylös havaitsemansa viat ja puutteet sekä myös kehitysehdotukset. Palautelomakkeen käyttö siis loppuu kokonaan. Tästä kyllä tiedotetaan vielä erikseen.

Kaikki antamanne palaute on arvokasta ja toivonkin saavani runsaasti sekä positiivista että myös sitä negatiivista. Ilman rehellistä palautetta ei kämppiä voi kehittää – ainakaan sellaisiksi, millaisiin te haluaisitte tulla retkelle. Antakaa palautteenne mieluiten tarkasti ja täsmällisesti, kuin yleispätevästi: ”iso kattilan kansi tai tarjoiluastia”. Teen täällä parhaani, mutta ajatuksia en vielä osaa lukea.

Rauhallista Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2016