Uutta vuonna 2016

Tämäkin vuosi on alkanut uudistusten saattelemana. Partiokämpille on otettu käyttöön sähköinen, verkossa toimiva huoltokirja. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että mahdollisia vikailmoituksia tai kehitysehdotuksia ei enää kirjoitella kynällä palautelomakkeeseen, vaan ihan normaalisti näpytellen tietokoneella, tabletilla tai vaikka kännykällä. Ilmoituksen mukaan voit aina liittää kuvan tai pidemmänkin selostuksen erillisenä dokumenttina. Uudistuksella haetaan toimiston päällekkäisten työtehtävien karsimista sekä nopeampaa tiedonkulkua korjauksia tekeville henkilöille.

Käy ihmeessä tutustumassa huoltokirjaan jo etukäteen, linkin löydät www.partiokämpät.fi etusivulta heti varauspainikkeen alta.

Toinen erittäin ilahduttava asia on viime viikonlopun isännistökurssi, jonka osallistujamäärä oli mainio. Mikäli sinulla tai jollain muulla lippukunnassanne löytyy vielä kiinnostusta isännistötoimintaan, niin voitte ottaa yhteyttä pääisännistön puheenjohtajaan Atte Konoseen: atte.kkp@gmail.com