VUODEN 2019 KÄMPPÄVUOROT

1.10.2018 Varauksia voi alkaa tekemään

31.10.2018 Varauskalenteri menee kiinni

Kämppävuorovaraukset tehdään kerralla koko vuodelle 2019 – varaa siis myös syksyn vuorot samalla! 1.12.2018 jälkeen voit kuitenkin tehdä varauksia vapaille vuoden 2019 vuoroille.

HUOM! Varaukset vuodelle 2019 vahvistetaan marraskuun aikana 31.10.2018 olevan varaustilanteen mukaisesti.

 

Varausohje Ennakkovarausvaiheessa (1.–31.10.2018)

  • Voit tehdä niin monta varausta kuin tarvitset eri ajanjaksoille ja eri kohteisiin.
  • Ennakkovarausvaiheessa (1.–31.10.2018) jokaiselle kämppävuorolle voidaan tehdä useampi alustava varaus. Älä siis jätä varaamatta, vaikka vuorolla olisi jo alustava varaus! Päällekkäiset varaukset käsitellään toimistolla ja vuoron saaja valitaan jakoperusteiden mukaisesti. Vahvistamme valitun varauksen saajan, muut päällekkäiset varaukset peruutetaan.
  • Et pysty tekemään varausta päällekkäin piirin tapahtumien kanssa, sillä ne on jo vahvistettu.
  • Varauksista ei lähetetä erikseen tietoja. Järjestelmä lähettää marraskuussa varausvahvistuksen tai peruutusviestin varauksen tehneille.
  • 12.2018 varauskalenteri avataan uudestaan vuodelle 2019 ja vapaat vuorot ovat kaikkien saatavilla.
  • Peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen varausta. Peruutukset tehdään varausjärjestelmään ensisijaisesti itse, jos peruutus tehdään ajoissa. Jos peruutus tehdään myöhässä tai ei tehdä lainkaan, varattu vuoro laskutetaan kokonaisuudessaan. Jos peruutuksesta on epäselvyyksiä, tai et osaa tehdä sitä, ota rohkeasti yhteyttä!
  • Lippukuntien juhlat ja suurien lippukuntien tarpeet pyritään huomioimaan. Muista lisätä huomio lisätietokenttään tai ole suoraan yhteydessä kiinteistövastaavaan. (timo.paaskynkivi@partio.fi)

www.partiokampat.fi

www.partiokampat.fi/ohjeita//kamppien-jakoperusteet/

 

HUOM! Jos lippukunta haluaa pitää kesäleirin viikoilla 27-31 Peurantuvalla, Nuuksiossa tai Kuusituvalla, niin ole yhteydessä timo.paaskynkivi@partio.fi