VUODEN 2018 KÄMPPÄVUOROT

Varaukset tehdään 9.10.2017 alkaen

Varauskalenteri menee kiinni 30.10.2017

Kämppävuorovaraukset tehdään kerralla koko vuodelle 2018 – varaa siis myös syksyn vuorot samalla! Vuoden 2018 aikana voit kuitenkin vielä tehdä varauksia vapaille vuoroille.

HUOM! Tammi- ja helmikuun varaukset vuodelle 2018 vahvistetaan jo marraskuun alussa 30.10.2017 olevan tilanteen mukaisesti. Jos teet varauksen 30.10. jälkeen vuodelle 2018, ne käsitellään vasta joulukuussa muiden varausten joukossa.

Varausohje Ennakkovarausvaiheessa (9.–30.10.2017)

  • Voit tehdä niin monta varausta kuin tarvitset eri ajanjaksoille ja eri kohteisiin.
  • Ennakkovarausvaiheessa (9.–30.10.2017) jokaiselle kämppävuorolle voidaan tehdä useampi alustava varaus. Älä siis jätä varaamatta, vaikka vuorolla olisi jo alustava varaus! Päällekkäiset varaukset käsitellään toimistolla ja vuoron saaja valitaan jakoperusteiden mukaisesti. Vahvistamme valitun varauksen saajan, muut päällekkäiset varaukset peruutetaan.
  • Et pysty tekemään varausta päällekkäin piirin tapahtumien kanssa, sillä ne on jo vahvistettu.
  • Varauksista, joissa ei ole päällekkäisyyksiä, ei lähetetä erikseen tietoja. Järjestelmä lähettää joulukuussa varausvahvistusviestin varaajille.
  • Koko varauskalenteri suljetaan joulukuuksi varausten käsittelemistä varten.
  • Huom! Kavalahdessa Lassilaa ei voi varata vain omaan käyttöön, vaan se on kaikkien varaajien käytössä kokous/ohjelmatilana. Keittiökeskus varataan yhdessä Urholan kanssa (keittiökeskusta ei voi enää erikseen varata), koska Urholassa ei ole keittiötä.
  • Peruutukset on tehtävä viimeistään kuukautta ennen varausta. Peruutukset tehdään varausjärjestelmään ensisijaisesti itse, mutta peruutus on hyvä varmistaa vielä sähköpostitse: papa.toimisto@partio.fi Jos peruutus tehdään myöhässä tai ei tehdä lainkaan, varattu vuoro laskutetaan.

 

Lisätietoja piirin kämpistä ja leirialueista löytyy netistä:

www.partiokampat.fi

Kämppien jakoperusteet: http://www.partiokampat.fi/ohjeita//kamppien-jakoperusteet/