Ilmainen Kuntotarkistus lippukunnan omalle kämpälle!

– Koskee pääkaupunkiseudun partiolaiset Ry:n lippukuntia!

Varmista lippukuntasi toiminnan turvallisuus partiokämpällä!

Pääkaupunkiseudun Partiosäätiö mahdollistaa pääkaupunkiseudun alueella toimivien lippukuntien partiokämppien kuntotarkastuksen Insinööritoimisto Raksystems Oy:n ammattilaisen toimesta. Kohde käydään läpi pintapuolisesti ja tarkastuksesta laaditaan raportti, jonka avulla lippukunta voi tarvittaessa suunnitella laajempia tutkimuksia tai korjaustoimenpiteitä. Lippukunnat sopivat tarkastuksesta ITSE suoraan Raksystemsin kanssa ohjeen mukaisesti – Ohje lähetetty lippukunnille, ja sen voi ladata linkistä: Ohje kuntotarkistukseen

  • Tarkastukset suoritetaan kesä-syyskuun aikana perjantaisin. Sopikaa etukäteen, kuka lippukunnasta tekee varauksen ja on paikalla avaamassa ovet tarkastajalle.
  • Säätiö kustantaa kaikki Raksystemsin kulut tarkastukseen liittyen, ei lippukunnan mahdollisia matka- tms. kuluja. Tarkastus on lippukunnalle ilmainen, edellyttäen että raportin saa lähettää myös säätiölle. Uudenmaan ulkopuolella sijaitsevien kämppien tarkastuksista sovitaan tapauskohtaisesti.
  • Lisätietoa:

Kiinteistövastaava Timo Pääskynkivi

050-511 2606/ timo.paaskynkivi@partio.fi