Lärkans

bakgården
framgården, huvudbyggn
köket fr tamburen
sovrum

Tyyppi: Kaksikerroksinen ruskea puutalo, jonka alakerrassa on kämpän tupa, keittiö, makuusiipi ja eteinen. Siivouskomero ja kuivaushuone märille vaatteille löytyy eteisestä. Yläkerrassa pieni huone mihin mahtuu noin 10 henkeä yöpymään lattialle. Lärkansilla on majoitus- ja kokoustilaa noin 50 hengelle. Kerrossänkyjä on 40:lle hengelle ja yläkerran ”johtajahyllyllä” patjoja noin 10:lle. Tyynyjä ja peittoja EI OLE.

Varustus: Kämpällä on ruuanlaiton perusvälineistö: sähköliesi uunilla (GN-mitoitettu), jääkaappi ja pakastin. Mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin ja sähkövatkain. Astiastoa ruuan tarjoilemiseen tai ruokailuun noin 60 hengelle. Siivoukseen ja tiskaamiseen välineet löytyvät keittiöstä ja eteisen siivouskomerosta. Sähkövalaistus ja lämmitys. Juokseva vesi sekä päärakennuksella, saunalla ja huusseissa. Keittiössä lämminvesivaraaja. Pihalla on puuliiteri, huussit, nuotiopaikka penkkeineen.

Saunalla vesipata ja puulämmitteinen kiuas. Saunaan mahtuu noin 10 henkeä saunomaan.

Hinnat ja lisätietoa : Tarkempaa tietoa kämpän varustuksesta saa Helsingfors Svenska Scouter r.f:n kotisivuilta www.hess.fi

Varaus: Lisätietoja antaa ja varukset hoitaa yhdistyksen toiminnanjohtaja , 0400 347641, kansliet@hess.fi