Kavalahti

Lassila ulkoa 2
Nuotiopaikka Kavis
Ranta Kavis

Kavalahden rakennukset ja leirialueet

Kavalahden alue on kokonaisuudessaan reilut 150 hehtaaria. Alueelta löytyy päärakennuksen lisäksi kolme mukavaa hirsikämppää, keittiökeskus ruokailutiloineen ja terasseineen, iso saunarakennus, pienempi rantasauna sekä leiri- ja nuotiopaikkoja. Uusi 50 henkilön majoitusrakennus Urhola valmistui kesäksi 2016.

Kavalahdessa ei ole tällä hetkellä nettiyhteyttä! Käyttäkää omien kännyköiden nettiä. Partioyhteisö miettii nettin tarpeellisuutta.

Leirikeskuksen varaaja: Saat käyttää maksutta Leirialue Niittyä ja Leirialue Metsää, jos siellä ei ole varausta! Varaa kohde(Maksullinen) itsellesi jos haluat varmistua omasta rauhasta!

Leirikeskuksen pihalla ei saa majoittua, ellei ole varannut koko aluetta itselleen. Piha on tarkoitettu ohjelmaan(ohjelma -alue). Kämpien viereen voi pystyttää teltan, jos se ei häiritse muita.

Kavalahdessa on vuokraajien käytössä 4 Sup lautaa pelastusliiveineen(2 aikuisten+ 2 lasten).

 

Huolto

Alueella on kuivakäymälät sekä vesivessat ja jätehuolto. Käymälät on mitoitettu rakennuksissa viikonloppuina majoittuvien määrän mukaan. Tätä suurempien leirien tai muiden tapahtumien tulee varautua omissa järjestelyissään joko bajamajoihin tai ylimääräisiin, laskutettaviin käymälöiden tyhjennyksiin. Vessoissa, Lassilassa ja Navetalla on viemäröinti, vesi saadaan porakaivosta. Rakennukset ovat sähkölämmitteisiä, mutta myös takka löytyy joka mökistä. Liiterissä on polttopuuta, lisäksi on mahdollisuus ottaa puutavaraa omasta metsästä leirirakennelmia varten.

Esteettömyys

Kavalahden alue on rakentunut monena eri vuosikymmenenä. Nykyään esteettömyysasiat pyritään ottamaan huomioon aiempaa paremmin, mutta alue on silti edelleen haastellinen liikkumisen kanssa apua tarvitseville. Tilat mahdollistavat kuitenkin monilta muilta osin osallistujien erilaisten tarpeiden huomioimisen. Tutustu esteettömyysraporttiin: yleisohjeet ja tiedostot

Osoite

Björnvikintie 109
10230 Inkoon as.

Hinnat

PäPan lippukunnat: Pääkaupunkilaisen partiolippukunnan tapahtuma. Lasku lähetetään aina Kuksassa olevaan osoitteeseen.

Muu partiotoiminta: Muiden piirien lippukunnat, partiopiirit, Suomen Partiolaiset. Lasku
lähetetään aina järjestölle tai lippukunnalle.

Partion ulkopuoliset toimijat: Yksityishenkilöt, järjestöt, koulut yms. (Velvoitetaan varaamaan koko alue itselleen, ellei muuta sovita. Mikäli alueen jossakin kämpässä järjestetään partiotoimintaa, ei muita alueen kokämppiä vuokrata ulkopuolisille.

Tiedostot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Koko alue: Sisältää kaikki rakennukset ja leirialueet.

Varaus on sitova. Ennen varauksen alkua on 1 kk ilmainen peruutus mahdollisuus. Sen jälkeen varaus laskutetaan täysimääräisenä.

Hinta sisältää pelkän rakennuksen vuokran. Arkihinta koostuu yhdestä yöstä (16:00-15:00). Viikonlopun hinta koostuu kahdesta vuorokaudesta (pe 16:00– su 15:00).

Isoista tapahtumista ja leireistä voidaan veloittaa tapauskohtainen huoltomaksu (kulut:puu/wc/jäte), mutta näistä hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Leirialue: hintaan sisältyy oikeus vesivessojen käyttöön ja polttopuihin. ( Ei sauna. Ei Lassila.) •  Leiri/retkipaikat, Myös viikonloppuna voi vuokrata yhden yön (16:00-15:00).

Lassila: Kellarissa on varasto ja tiskipiste. Lassila on kaikkien kämppien yhteiskäytössä ja kukaan ei voi varata tai vallata sitä itselleen. Keittiö on ensisijaisesti pikkukämppien käyttössä, koska niissä on pienet keittiöt.