Hirsimökit

Hirsimökki 3
Hirsimökki 4
Hirsimökki 5
Hirsimökki 1
Hirsimökki 2
MÖKKI keittiö

Kavalahdessa on kolme keskenään samanlaista kodikasta hirsimökkiä: Urkintupa, Palintupa ja Piventupa.  Mökit sopivat hyvin esimerkiksi vartion tai johtajiston retkiin. Mökkien keittiöt on remontoitu keväällä 2014.

Tyyppi: Hirsimökki, kahdeksan makuupaikkaa, joissa patjat. Ota omat lakanat patjojen suojaksi. Ulkona käytettyjä makuualustoja ei saa sängyissä käyttää.

Varustus: Mökit ovat sähkölämmitteisiä, lisäksi jokaisessa mökissä on takka. Keittiönurkkaus on varusteltu keittolevyllä, jääkaapilla, kahvinkeittimellä ja ruuanvalmistusvälineillä. Mökeissä ei ole uunia, ruokailuvälineitä, lautasia, tai mukeja. Koska mökeissä ei ole viemäröintiä, hirsimökkien vuokralaiset voivat käyttää Lassilan kellarin lavuaareja tiskaamiseen ja vedenhakemiseen. Lassila ja sen keittiö on koko alueen yhteiskäytössä.

Hinta: Näet kaikki hintatiedot kohteen etusivulta

Varaus: Lippukuntien keskitetty vuorojen varaus tapahtuu kerran vuodessa. Syksyllä varataan vuorot koko seuraavaksi vuodeksi. Vuorojen jaon jälkeen vapaaksi jääneet vuorot ovat lippukuntien ja muiden halukkaiden varattavissa varauskalenterin kautta tammikuun alusta alkaen.