Saunat

Kavalahti Sauna 1
Kavalahti Sauna 3
Kavalahti Sauna 4
Kavalahti Sauna vanha 1
Kavalahti ranta 1
Kavalahti ranta 2
SAUNATUPA keittiö

Kavalahden rannassa on kolme saunaa, jotka sijaitsevat uima- ja venerannan välittömässä läheisyydessä. Saunatilojen käyttöoikeus kuuluu kämppien vuokraan.

Tyyppi: Saunat ja saunatupa.

Varustus: Uudemmassa saunarakennuksessa on kaksi erillistä saunatilaa, joissa on puku-, löyly- ja suihkuhuoneet sekä erikseen vuokrattava viihtyisä saunatupa, jota voi käyttää myös 20 hengen kokoustilana. Saunat toimivat sähköllä. Löylyyn mahtuu kerralla noin kuuden hengen seurue. Saunatuvassa on datatykki, valkokangas sekä äänentoisto. Tuvan keittiön varusteluun kuuluu jääkaappi, liesi, kahvinkeitin ja muutama kattila. Huomioithan, että saunatuvassa ei ole ruokailuvälineitä, mukeja tai laseja.

Lähempänä rantaa on perinteinen puulämmitteinen pikkusauna, jossa on tilaa 5-6 saunojalle kerrallaan. Lämmin vesi saadaan puulämmitteisestä padasta. Saunassa ei ole suihkua.

Huomioithan, että saunarakennuksissa yöpyminen on ehdottomasti kielletty.

Rannassa on lisäksi soutuvene ja neljä kahden hengen kanoottia varusteineen.

Hinta: Saunan käyttö sisältyy majoitustilan vuokraukseen. Saunatupa on aina erikseen maksullinen. Näet kaikki hintatiedot kohteen etusivulta

Varaus: Lippukuntien keskitetty vuorojen varaus tapahtuu kerran vuodessa. Syksyllä varataan vuorot koko seuraavaksi vuodeksi. Vuorojen jaon jälkeen vapaaksi jääneet vuorot ovat lippukuntien ja muiden halukkaiden varattavissa varauskalenterin kautta tammikuun alusta alkaen.