Kiljava

Kiljavan kurssi- ja leirikeskus sijaitsee Rajamäellä, Märkiönjärven rannalla n. 50 km:n päässä Helsingistä. Maasto on kumpuilevaa Salpausselän mäntykangasta.

Alueella on kolme vuokrattavaa majoitusrakennusta: Partiosäätiön omistamat vanha iso hirsikämppä (Alakämppä), pienempi kämppä (Yläkämppä) sekä uusimpana 90-luvun alussa valmistunut majoitusrakennus (Kassu). Lisäksi alueella on kaksi rantasaunaa sekä vuonna 2013 valmistunut keittiö- ja saniteettirakennus. Alueelta löytyy lisäksi pallokenttä, sekä ”amfikatsomoinen” iltanuotiopaikka.

Alakämppään mahtuu yöpymään noin 25 henkeä, Yläkämppään noin 25 ja Kassulle 100.

Metsätupa on Kiljavan Partionummellesyksyllä 2015 rakennettu eräkämppä-tyylinen pieni hirsirakenteinen rakennus.

Tutustu! -> Uutun sivulle

Leirikeskuksen varaaja: Saat käyttää maksutta Metsätupaa ja Leirialue 1, jos siellä ei ole varausta! Varaa kohde(Maksullinen) itsellesi jos haluat varmistua omasta rauhasta!

Kiljavalla ei ole kiinteää internetyhteyttä(11/2019). Kaapista(Kassu, alakämppä) löytyy siirrettävä pöydä 4g modeemi varaajille, minkä voi ottaa itse käyttöön. Helppoa on myös mobiiliyhteyden jakaminen kännykällä yhteyden jakamisella tai hotspotilla.

Esteettömyys

Kiljavan alue on rakentunut monena eri vuosikymmenenä. Nykyään esteettömyysasiat pyritään ottamaan huomioon aiempaa paremmin, mutta alue on silti edelleen haastellinen liikkumisen kanssa apua tarvitseville. Tilat mahdollistavat kuitenkin monilta muilta osin osallistujien erilaisten tarpeiden huomioimisen. Tutustu esteettömyysraporttiin: yleisohjeet ja tiedostot

Osoite

Vihtilammintie 45
05200 Rajamäki

Hinnat

PäPan lippukunnat: Pääkaupunkilaisen partiolippukunnan tapahtuma. Lasku lähetetään aina Kuksassa olevaan osoitteeseen.

Muu partiotoiminta: Muiden piirien lippukunnat, partiopiirit, Suomen Partiolaiset. Lasku
lähetetään aina järjestölle tai lippukunnalle.

Partion ulkopuoliset toimijat: Yksityishenkilöt, järjestöt, koulut yms. (Velvoitetaan varaamaan koko alue itselleen, ellei muuta sovita. Mikäli alueen  jossakin kämpässä järjestetään partiotoimintaa, ei muita alueen kokämppiä vuokrata ulkopuolisille.

Tiedostot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hinta sisältää pelkän rakennuksen vuokran. Arkihinta koostuu yhdestä yöstä (16:00-15:00). Viikonlopun hinta koostuu kahdesta vuorokaudesta (pe 16:00– su 15:00).

•  Metsätupa ja  Leirialue, Myös viikonloppuna voi vuokrata yhden yön (16:00-15:00)

Varaus on sitova. Ennen varauksen alkua on 1 kk ilmainen peruutus mahdollisuus. Sen jälkeen varaus laskutetaan täysimääräisenä.

Isoista tapahtumista ja leireistä voidaan veloittaa tapauskohtainen huoltomaksu (kulut: puu/wc/jäte), mutta näistä hinta sovitaan tapauskohtaisesti.