Kassu

Kassu ulko1
keittiö
sisä1
sisä2
takka
Kassu ulko2

Vuonna 1991 Yläkämpän viereen valmistui RAY:n rahoittama kolmikerroksinen majoitus- ja kurssirakennus Kassu, joka peruskorjattiin 2015-2016.

Tyyppi: Kurssikeskuksen majoitusrakennus, joka peruskorjattiin vuonna 2016. Kassulla pystytään majoittamaan kahdessa ylimmässä kerroksessa 100 henkeä 4-6 hengen loosseissa kerrossängyissä, joissa on patjat. Kuuden hengen loosseja on kuusi kappaletta, neljän hengen loosseja on 12 kappaletta, sekä näiden lisäksi 16 sänkyä puoliavoimessa tilassa keittiön yläpuolella. Muistathan ottaa omat petivaatteet patjojen suojaksi.

Varustus: Keskimmäisessä kerroksessa on makuutilojen lisäksi iso sali, jossa on kiinteä videotykki ja valkokangas. Salissa mahtuu ruokailemaan reilut 60 henkeä. Lisäksi keskikerroksesta löytyy kevyt laitoskeittiö, jossa on mm. astianpesukone, isot kylmäkaapit, suurtalousuuni ja liesi. Ruokailuvälineitä on 80 hengelle. Pohjakerroksessa on toimisto, iso kurahuone, kuivaushuone, siivoustilat, takkahuone, pieni pukuhuone sekä noin 10 hengen sähkölämmitteinen sauna. Kassu on pääosin sähkölämmitteinen, alakerroksesa on lattialämmitys. Tulisijat löytyvät takkahuoneesta, salista sekä lasitetulta parvekkeelta..

Hinta: Näet kaikki hintatiedot kohteen etusivulta

Varaus: Lippukuntien keskitetty vuorojen varaus tapahtuu kerran vuodessa. Syksyllä varataan vuorot koko seuraavaksi vuodeksi. Vuorojen jaon jälkeen vapaaksi jääneet vuorot ovat lippukuntien ja muiden halukkaiden varattavissa varauskalenterin kautta tammikuun alusta alkaen.