Kavalahti

Leirialue Kavalahti 7
Leirialue Kavalahti
Leirialue Kavalahti 2
Leirialue Kavalahti 3
Leirialue Kavalahti 4

Kavalahdessa on tilaa järjestää vaikka useamman sadan hengen leiri!

Tyyppi: Leirialue. Kavalahdessa on kaksi leiripaikkaa 20-100 hengen leireille. Leiripaikka metsä, mihin sisältyy 2 kiintolaavua ja vanha keittokatos, Leirialue metsä on kallioista ja puita tiheästi isoja telttoja ei saa vierekkäin maaston takia. Leirialue Niitty on suuri peltoaukea, missä sijaitsee vanha katos, missä vesi piste. Pellon reunaan tulee myös kesävedet 2kpl. Niityllä saa isotkin teltat vierekkäin, mutta sateella alue on mutaista.

Varustus:  Leirialue hintaa sisältyy oikeus vesivessojen käyttöön ja puihin. Lassilaa saa käyttää yhdessä muiden varaajien kanssa (Keittiö ensisijaisesti pikkukämppien käyttöön). Sauna ei kuulu hintaan.

Lisätietoa: Kavalahden ympärilla oleva maasto on partiolaisten omistuksessa, yhteensä noin  150 hehtaaria. Myös peltoaukeille mahtuu vaikka suurleiri. Reittejä suunniteltaessa ja vedettäessä on huomioitava alueen kesäasukkaat ja naapurit. Yksityisten alueita on ehdottomasti kunnioitettava, jotta aluetta voidaan tulevaisuudessa käyttää hyvässä yhteistyössä. Lähellä oleva uimaranta on Inkoon yleinen ranta, mutta sen läheisyydessä saa telttailla, käykää katsomassa partiolaisten kanssa yhdessä rakennetut keittokatokset!

Hinta: Katso Kavalahden hinnasto, isoihin tapahtumiin lisätään huoltomaksu.

Leirikeskuksen varaaja: Saat käyttää maksutta Leirialue Niittyä ja Leirialue Metsää, jos siellä ei ole varausta! Varaa kohde(Maksullinen) itsellesi jos haluat varmistua omasta rauhasta!

KIELTO!

Kavalahden ulkoalueilla on koneellisen musiikin soitto kielletty! Musiikin soittaminen(Diskot ja esitykset) järjestetään sisätiloissa. Ota yhteyttä kaikissa kysymyksissä kiinteistövastaavaan.

Kartta

Leirilohkot löydät alla olevasta tiedostosta ”Kavalahden opaskartat”

JEMMA – KARTAT

Kansalaisen karttapaikka


Tiedostot