Partionummi

IMG_5632
IMG_5633
IMG_5635
IMG_5630
IMG_5631
Leiripaikka 2 (1)
Leiripaikka 1 (2)
Leiripaikka 2 (2)
Leiripaikka 1 (3)
Leiripaikka 2 (3)
Leiripaikka 1
Leiripaikka 1 (1)

Kiljavan Partionummella on kaksi lippunkuntaleirikokoluokan leirialuetta.

Tyyppi: Leirialue. Kaksi leiripaikkaa Partionummella mahdollistaa kahden max. 200 hengen lippukuntaleirin toteutuksen.

Varustus: Leirialueilla on Leirilohko I:llä kesävesi ja sähkömahdollisuus. Käymälä- ja jätejärjestelyt sovitaan kiinteistövastaavan kanssa. Olemassaolevat kompostoivat huussit sietävät pienet leirit, mutta isompien leirien tulee valmistautua Bajamajoilla. Riukuja ei leirialueille voi rakentaa.

Metsätupa on Partionummelle syksyllä 2015 valmistunut eräkämppä-tyylinen pieni hirsirakenteinen rakennus. Metsätupa lämpenee pienellä kamiinalla ja sen läheisyydessä on myös huussi- ja puuvajarakennus. Sinne ei tule vettä, mutta kamiinalla voidaan valmistaa ruokaa sekä lämmittää vettä piippuun asennetulla vesisäiliöllä.

Metsätupa on tarkoitettu tukemaan Kiljavan Leirikeskuksen käyttäjiä, mutta on myös vuokrattavissa erikseen.

Kiljavan leirikeskuksen saunan käytöstä sovitaan Kiljavan kämppien käyttäjien kanssa.

Lisätietoa: Nurmijärven kunnan latu- ja ulkoilureitit kulkevat osittain Partionummen alueella. Ulkoilureitit tarjoavat mahdollisuuden pidempiinkin vaelluksiin. Lisätietoa ulkoilureiteistä kunnan sivuilta.

Hinta: Sovitaan Leirilohko I:lle tapauskohtaisesti, Kiljavan leirikeskuksen käyttäjille on Metsätupa maksuton, mutta se on kuitenkin varattava erikseen, jottei käytössä tule päällekkäisyyksiä.

Hinta ilman varausta leirikeskuksessa, sisältää alv:n

Partio PäPa Partio muut Ei partio
Vkl 50,00 €   50,00 €   62,00 €
Arki 25,00 €   25,00 €   25,00 €

Varaus: Lippukuntien keskitetty vuorojen varaus tapahtuu kerran vuodessa. Syksyllä varataan vuorot koko seuraavaksi vuodeksi. Vuorojen jaon jälkeen vapaaksi jääneet vuorot ovat lippukuntien ja muiden halukkaiden varattavissa varauskalenterin kautta tammikuun alusta alkaen.

Kartta

JEMMA – KARTAT

Kansalaisen karttapaikka

Leirilohkot


Tiedostot