Partionummi

IMG_5632
IMG_5633
IMG_5635
IMG_5630
IMG_5631
Leiripaikka 2 (1)
Leiripaikka 1 (2)
Leiripaikka 2 (2)
Leiripaikka 1 (3)
Leiripaikka 2 (3)
Leiripaikka 1
Leiripaikka 1 (1)

Kiljavan Partionummella sijaitsee useita varattavia kohteita ja paljon partiomisteista metsää partiontoimintaan.

Telttanummi Märkiön rannassa: Kompostoiva WC ja nuotiopaikkoja

Metsätupa Matkun suon reunalla: Sähkötön autiotupa, Kompostoiva WC ja Nuotiopaikka

Uuttu: Sähöinen eräkämppä 9 hengelle. Kompostoiva WC ja nuotiopaikka.

Tyyppi: Leirialue.  Mahdollistaa kahden max. 200 hengen lippukuntaleirin toteutuksen.

  • Leirikeskuksen käyttäjät saavat käyttää alueita, jos siellä ei ole varausta. Varaa alue itsellesi jos haluat varmistua ohjelmasta alueella ja oman rauhan!

Varustus: Leirialueilla on Leirilohko I:llä kesävesi ja sähkömahdollisuus. Käymälä- ja jätejärjestelyt sovitaan kiinteistövastaavan kanssa. Olemassaolevat kompostoivat huussit sietävät pienet leirit, mutta isompien leirien tulee valmistautua Bajamajoilla. Riukuja ei leirialueille voi rakentaa.

Metsätupa on Partionummelle syksyllä 2015 valmistunut eräkämppä-tyylinen pieni hirsirakenteinen rakennus. Metsätupa lämpenee pienellä kamiinalla ja sen läheisyydessä on myös huussi- ja puuvajarakennus. Sinne ei tule vettä, mutta kamiinalla voidaan valmistaa ruokaa sekä lämmittää vettä piippuun asennetulla vesisäiliöllä.

Metsätupa on tarkoitettu tukemaan Kiljavan Leirikeskuksen käyttäjiä, mutta on myös vuokrattavissa erikseen.

Kiljavan leirikeskuksen sauna on tarkoitettu Leirikeskuksen kämppien varaajille. Halusta käyttää saunaa on sovittava erikseen ja ajoissa! Saunaa voi kysyä leirin käyttöön ajankodille milloin leirikeskuksen käyttäjät eivät itse käytä saunaa. Kesäkuun ja Heinäkuun Leirikeskuksen on varannut Leirikesä ry. Saunan käytön hinnasta sovitaan erikseen.

Lisätietoa: Nurmijärven kunnan latu- ja ulkoilureitit kulkevat osittain Partionummen alueella. Ulkoilureitit tarjoavat mahdollisuuden pidempiinkin vaelluksiin. Lisätietoa ulkoilureiteistä kunnan sivuilta.

Hinta: Leirialue hinta on 25e yö, isojen tapahtuminen huoltohinta sovitaan Leirilohko I:lle tapauskohtaisesti. Metsätupa ja Leirilohko 1 on maksuton leirikeskuksen käyttäjille, jos siellä ei ole varausta. Alueiden varaaminen itselleen maksaa.

Hinta ilman varausta leirikeskuksessa, sisältää alv:n

Partio PäPa Partio muut Ei partio
Vkl 50,00 €   50,00 €   62,00 €
Arki 25,00 €   25,00 €   25,00 €

Varaus: Lippukuntien keskitetty vuorojen varaus tapahtuu kerran vuodessa. Syksyllä varataan vuorot koko seuraavaksi vuodeksi. Vuorojen jaon jälkeen vapaaksi jääneet vuorot ovat lippukuntien ja muiden halukkaiden varattavissa varauskalenterin kautta tammikuun alusta alkaen.

Kartta

JEMMA – KARTAT

Kansalaisen karttapaikka

Leirilohkot


Tiedostot