Kuusitupa

Kuusitupa sijaitsee Vantaalla, metsäisellä mäkitontilla peltoaukean keskellä noin 35 km:n päässä Helsingistä. Tontilla on kaksikerroksinen asuinrakennus, sauna ja puuliiteri. Makuupaikkoja noin 20 Henkilölle. Talon yläkerran kahdella laverilla on aina 6 patjaa vierekkäin (6x80cm). Eli yläkertaan mahtuu makuusijoja 12-17:lle riippuen nukkujien kokoluokasta ja alakerran makuuhuoneen kerrossängyissä paikat kuudelle. Talon keittiö on uudistettu täysin pääsiäisenä 2007.

Osoite

Rajakoskentie 5
01760 Vantaa

Esteettömyys

Kuusitupa on vanha  partiokämppä. Nykyään esteettömyysasiat pyritään ottamaan huomioon aiempaa paremmin, mutta alue on silti edelleen haastellinen liikkumisen kanssa apua tarvitseville. Kämpän pihalla on tasaisia kohtia ja portaat pääsee kiertämään tietäpitkin. Itse kämpän sisälle on korkeat portaat. Tutustu esteettömyysraportiin : yleisohjeet ja tiedostot

Hinnat

PäPan lippukunnat: Pääkaupunkilaisen partiolippukunnan tapahtuma. Lasku lähetetään aina Kuksassa olevaan osoitteeseen.

Muu partiotoiminta: Muiden piirien lippukunnat, partiopiirit, Suomen Partiolaiset. Lasku
lähetetään aina järjestölle tai lippukunnalle.

Partion ulkopuoliset toimijat: Yksityishenkilöt, järjestöt, koulut yms. (Velvoitetaan varaamaan koko alue itselleen, ellei muuta sovita. Mikäli alueen (Kavalahden ja Kiljavan leirikeskus) jossakin kämpässä järjestetään partiotoimintaa, ei muita alueen kokämppiä vuokrata ulkopuolisille.

Tiedostot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hinta sisältää pelkän rakennuksen vuokran. Arkihinta koostuu yhdestä yöstä (16:00-15:00). Viikonlopun hinta koostuu kahdesta vuorokaudesta (pe 16:00– su 15:00).

Varaus on sitova. Ennen varauksen alkua on 1 kk ilmainen peruutus mahdollisuus. Sen jälkeen varaus laskutetaan täysimääräisenä.

+ Kulut Isoista tapahtumista ja leireistä voidaan veloittaa tapauskohtainen huoltomaksu (kulut: puu/wc/jäte), mutta näistä hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Partion ulkopuoliset varaajat voivat varata kaikkia vapaita vuoroja, alueella sijaitsee vain yksi varattava kohde.