Kämppä

Kuusitupa nuotiopaikka
Kuusitupa ulkoa (3)
Kuusitupa ulkoa (1)
Kuusitupa sisältä (5)
Kuusitupa sisältä (1)
Kuusitupa sisältä (2)
Kuusitupa sisältä (3)
Kuusitupa sisältä (4)

Tyyppi: Kaksikerroksinen punainen puutalo, jonka alakerrassa on makuuhuone, tupa ja keittiö ja yläkerrassa makuulavereita. Alakerran makuuhuoneen kerrossänkyihin mahtuu kuusi nukkujaa ja yläkerran kahteen majoitustilaan yhteensä 16 henkilöä. Kokonaisuudessaan Kuusituvalle mahtuu 22 majoittujaa lavereille ja sänkyihin. Sängyissä on keväällä 2014 uusitut patjat, muista ottaa omat petivaatteet ja tyynyt mukaasi.

Varustus: Keittiössä on tiskipöytä, sähköliesi, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, jääkaappipakastin, ruuanlaittovälineistö sekä astiasto 20 hengelle.  Talossa on sähkölämmitys sekä puulämmitteisiä pönttöuuneja ja takka. Keittiössä on viemäröinti, mutta vesi tulee kantaa kaivosta. Talo on rakennettu 1950-luvulla ja peruskorjattu 1996-1998. Keittiö on uusittu 2007.

Jääkaappi on varustettu lomatoiminnolla. Muista siis saapuessasi avata jääkapin ovi ja painaa ”johdon” kuvaa, kunnes toiminto lomatoiminto poistuu käytöstä ja jääkaappi alkaa kylmetä. Muista aktivoida toiminto, kun poistut, niin säästämme sähköä.

Pihalla on puuliiteri, puucee, kaivo, nuotiopaikka ja sauna.

Hinta: Näet kaikki hintatiedot kohteen etusivulta

Varaus: Lippukuntien keskitetty vuorojen varaus tapahtuu kerran vuodessa. Syksyllä varataan vuorot koko seuraavaksi vuodeksi. Vuorojen jaon jälkeen vapaaksi jääneet vuorot ovat lippukuntien ja muiden halukkaiden varattavissa varauskalenterin kautta tammikuun alusta alkaen.