Peurantupa

Peurantupa sijaitsee Vihdin Nummelassa metsätontilla, aivan 1-tien ja 25-tien ”kainalossa”.

Kämppä on perinteinen yksikerroksinen 1964 pystytetty partiokämppä, jossa majoitustilaa 2-kerroksisella laverilla noin 30 henkilölle. Kämpässä ei ole patjoja. Kämpässä on vuonna 2014 kunnostettu keittiö, jossa sähkölieden lisäksi myös perinteinen puuhella. Tontilla on myös 2015 rakennettu saunarakennus sekä ulkohuussi.

Vesi kämpälle saadaan vuonna 2018 kunnostetusta rengaskaivosta, jossa on käsipumppu. Vesi on juomakelpoista.

Peurantupaa hoidetaan käyttäjien ja Kiinteistövastaavan yhteistyöllä. Ole siis omatoiminen!

Esteettömyys

Peurantupa on vanha  partiokämppä. Nykyään esteettömyysasiat pyritään ottamaan huomioon aiempaa paremmin, mutta alue on silti edelleen haastellinen liikkumisen kanssa apua tarvitseville. Kämpän eteen pääsee korkeapohjaisella autolla kesäisin, mutta ei suositella eikä vastata ajosta, tutustu tarkemmin esteettömyys raporttiin: yleisohjeet ja tiedostot

Osoite

Koivuharjuntie 78
03100 Nummela

Hinnat

PäPan lippukunnat: Pääkaupunkilaisen partiolippukunnan tapahtuma. Lasku lähetetään aina Kuksassa olevaan osoitteeseen.

Muu partiotoiminta: Muiden piirien lippukunnat, partiopiirit, Suomen Partiolaiset. Lasku
lähetetään aina järjestölle tai lippukunnalle.

Partion ulkopuoliset toimijat: Yksityishenkilöt, järjestöt, koulut yms. (Velvoitetaan varaamaan koko alue itselleen, ellei muuta sovita. Mikäli alueen (Kavalahden ja Kiljavan leirikeskus) jossakin kämpässä järjestetään partiotoimintaa, ei muita alueen kokämppiä vuokrata ulkopuolisille.

Tiedostot

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Hinta sisältää pelkän rakennuksen vuokran. Arkihinta koostuu yhdestä yöstä (16:00-15:00). Viikonlopun hinta koostuu kahdesta vuorokaudesta (pe 16:00– su 15:00).

+ Kulut Isoista tapahtumista ja leireistä voidaan veloittaa tapauskohtainen huoltomaksu (kulut: puu/wc/jäte), mutta näistä hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Partion ulkopuoliset varaajat voivat varata kaikkia vapaita vuoroja, alueella sijaitsee vain yksi varattava kohde.